-
-
La Carrie / Meat / Preparate din carne
-
DUCK LEG CONFIT WITH BABY SPINACH AND OVEN BAKED POTATOES - 300 gr.
55 leiPulpa de rata confiata cu sote de baby spanac si cartofi la cuptor
-
TRADITIONAL BRAISED OSSOBUCO WITH SAFFRON RISOTTO AND GREMOLATA - 320/70 gr.
75 leiOssobuco în stil tradiţional, risotto cu şofran şi gremolata.
-
BEEF TENDERLOIN “ROSSINI” WITH SEARED FOIE GRAS AND TRUFFLE,SAUTED BABY SPINACH, OVEN BAKED POTATOES AND MARSALA WINEJUS - 200/60 gr.
119 leiMuşchi de vită Rossini cu foie gras şi trufe în sos de vin Marsala.
-
BONE-IN RIBEYE 1,2 KG ROCKET AND PARMESAN, CANNELLINI BEANS AND RED TROPEA ONION SALAD, ROASTED POTATO - 1200 / 200 gr.(for 2 or more - pentru 2 sau mai multe persoane)
295 leiAntricot de vită cu os de 1,2 kg, tăiat felii la masă, cu rucola şi parmezan,
salată de fasole cannellini şi ceapă roşie de Tropea. -
GRILLED SIRLOIN STEAK, BRAISED GREEN ASPARAGUS, BAROLO WINE SAUCE - 200/60 gr.
78 leiVrăbioară de vită la grătar cu sparanghel înăbuşit şi sos Barolo.
-
ROASTED NEW ZEALAND RACK OF LAMB WITH POTATO AND BALSAMICO SAUCE - 200/150 gr.
79 leiCotlete de berbecuţ la cuptor cu cartofi şi măsline negre.
-
SPICY GRILLED GALLETTO, ROASTED POTATO AND PEPPERS, RUCOLA -450/150 gr.
63 leiCocoşel de munte picant la grătar cu cartofi şi ardei la cuptor şi rucola.
-
CRISPY VEAL CHOP,SCHNITZEL “MILANESE STYLE”, NATURAL JUS, DATTERINO TOMATO SALAD - 280/50 gr.
72 leiSchnitzel de viţel în stil milanez, în suc propriu, şi salată de roşii Datterino.
-
CHIANINA BEEF BURGER WITH CARAMELISED ONION, AGED CHEDDAR CHEESE, FRIED POTATOES - 200/150 gr.
55 leiHamburger de vită Chianina cu ceapă caramelizată, brânză cheddar maturată şi cartofi prăjiţi.
-